BSO

Buitensportwereld Rauwbraken is een sportieve en vooral avontuurlijke locatie voor buitenschoolse opvang die is ondergebracht in het gebouw van handbalvereniging White Demons. Slecht weer bestaat hier niet, we zijn iedere dag buiten voor tal van activiteiten.

De naam van deze buitenschoolse opvang zegt dus al genoeg. We spelen vooral buiten en maken gebruik van alle faciliteiten in de buurt. We kunnen gebruik maken van de beachvelden, het stenenplein en de andere naastgelegen velden op het terrein. Ook willen we gebruik gaan maken van de tennisvelden en in samenwerking met Arbies kunnen we ook gebruik maken van het strand en eventueel van de zwemvijver, om te suppen of kanoën. De omgeving biedt ontelbare mogelijkheden om buiten leuke activiteiten te organiseren.

We zijn gevestigd in de kantine van de White Demons. Hier maken we verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen, eten en drinken. Zo kunnen de kinderen hier tafeltennissen, tafelvoetballen en spelletjes spelen. We hebben ook een Wii-hoek waar de kinderen virtueel kunnen sporten.

Onze Pedagogisch Profesionals

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Samenwerking basisscholen

Bij Buitensportwereld Rauwbraken halen we kinderen op bij de basisscholen uit Berkel Enschot. Heb je kinderen op een van de volgende basisscholen zitten dan kun je gebruik maken van onze diensten.

  • Rennevoirt (Berkel-Enschot)
  • St. Caecilia (Berkel-Enschot)
  • Berkeloo (Berkel-Enschot)

Openingstijden

Als Buitensportwereld Rauwbraken zijn wij van maandag, dinsdag en donderdag geopend. We bieden alleen BSO (buitenschoolse opvang) aan. Dit is in schoolweken van einde schooltijd tot 19:00 uur en in vakantieweken of studiedagen van 7:30 tot 19:00 uur, op maandag, dinsdag en donderdag.

Maandag
14:30 - 19:00 BSO
Dinsdag
14:30 - 19:00 BSO
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 19:00 BSO
Vrijdag
Gesloten
Openingstijden

Ons Team

We hebben een enthousiast en hardwerkend team bij Buitensportwereld Rauwbraken. De volgende medewerkers staan elke dag voor jullie klaar om er een leuke sportieve dag van te maken.

Sport-Pedagogisch Professional

Sport-Pedagogisch Professional

Oudercommissie

Bij Buitensportwereld Rauwbraken hebben we op dit moment nog geen oudercommissie  De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders op locatieniveau. Ze hebben een adviserende rol ten aanzien van de dagelijkse gang van zaken op de locatie.

We komen 2 a 3 keer per  jaar bij elkaar. Mochten er ouders interesse hebben om aansluiten neem dan contact op met de directeur van onze locatie.

Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding en beleef een dagje Buitensportwereld Rauwbraken.
Aanmelden